Sveiki užsukę!



2010 m. balandžio 27 d., antradienis

Blyneliai su varškės - pudingo įdaru

Nepaprastai skanųs blyneliai.... mmm... mūsų šeimoje jie šiuo metu mėgiamiausi kas savaitgali :)
Taigi, blyneliams reikia:
stiklinė pieno (200 ml),
stiklinė vandens (200 ml)
2 kiaušiniai,
truputis druskos ir cukraus,
1,5 stiklinė miltų (galima kiek mažiau dėti, jei mėgstata labai plonus plynelius)
Viską sumaišome dideliame dubenyje iki vientisos, skystokos tešlos. Paliekame kiek pastovėti. Kepame lietinius su labai labai mažu kiekiu aliejaus. Man iš šios normos paprastai išeina 6 (25-26 cm skersmens) dideli lietiniai arba 10-12 vnt. mažesnių (apie 20-21 cm skersmens) blynelių.Žiūrint kaip greitai norim valgyt, tokio dydžio ir kepu :)))
Saldiems žinoma kepiau mažesnius...
O blynelių įdaras šį kartą labai paprastas, bet labai labai skanus smalyžiams....
Taigi , įdarui  reikia:
0,5 pakelio pudingo (vanilinio, grietinelės skonio),
1 pakuotė plombyro skonio varškės,
 Pudingą paruošiame pagal nurodymus ant pakuotės, tik imame pusę visų nurodytų produktų. Paruoštą pudingą kiek atvėsiname. Į pravėsusią masę dedame varškę ir viską labai gerai išsukame konditerine šluotele iki vientisos masės. Tepame idaro ant kiekvieno blynelio, susukame ir apkepiname keptuvėje kol gražiai paskrus.
Mes valgėme su trintomis šaldytomis šviežiomis braškėmis. Skanaus!!!!!

Komentarų nėra: