Sveiki užsukę!



2010 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Maltos mėsos sriuba su trintais pomidorais


 Labai soti ir skani sriubytė :) Jai reikia:
4 bulvių, 1 svogūno, 250 g maltos mėsos,
1 šaukšto aliejaus ir 1 šaukšto vandens,
800 ml vandens, 400 g trintų konservuotų  pomidorų ,
3 skiltelių česnako, žiupsnelio džiovintų bazilikų
Vandenyje virkite supjaustytas mažais gabalėliais bulves (aš dar įdėjau kūbelį daržovių sultinio, bei įpjausčiau vieną morkytę). Maltą mėsą pakepinkite. Mėsą išėmę iš keptuvės, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir vadens, pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnako skilteles, kol suminkštės.  Į sultinį dėkite maltą mėsą, kepintus svogūnus, česnakus ir trintus pomidorus. Paskaninkite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.

Recepto šaltinis: žurnalas "Tavo vaikas".

Komentarų nėra: