Sveiki užsukę!



2009 m. sausio 8 d., ketvirtadienis

Žuvies kotletai

Kotletams reikės:
apie 350-400 g šaldyto žuvies faršo (galima gaminti patiems, jei norite),
1 kiaušinis,
žuvies prieskonių, pipirų, druskos,
maltų džiūvėsių 2-3 šaukštai,
Padažui:
česnako 2-3 skiltelės, 1 nedidelis svogūnas, 200 ml riebios grietinėlės, druskos, pipirų.
Kotletams skirtus visus produktus sumaišome, gerai išminkome. Formuojame drėgnomis rankomis kotletukus ir kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apkepus iš abiejų pusių, kotletukus išimame. Į keptuve dedame gabalėlį sviesto ir pakepiname susmulkintą česnaką ir svogūną. Apkepus daržovėms įpilame 200 ml riebios grietinėlės, padažą paskaniname druska ir pipirais. Padažiuką užviriname ir sudedame atgal kotletukus. Patroškiname viską keleta minučių. Skanu su bulvėmis bei daržovėmis.

Komentarų nėra: