Sveiki užsukę!



2008 m. lapkričio 26 d., trečiadienis

(a la) Liulia kebabas



Receptas:
0,5 kg farso (aš dariau iš kalakutienos),
česnako pora skiltelių,
sukapotų petražolių,
mėgiamų prieskoninių žolelių
druskos, pipirų
1 kiaušinis
maltų džiūvėsėlių truputis, kad būtų standesnis faršas formavimui.
Viską, kas aukščiau sumineta minkome ir maišome labai ilgai, kol faršas bus lipnus ir vienalytis.
Tada imame pamirkytus iešmelius, formuojame kukuliukus ir maunam ant iešmelio pakaitom su paprikos gabaleliais. Šlapiom rankytėm ant drėgnos lentelės suteikiam kepiniui kvadratinę formą. Kepame aliejuje (reiktų ant grotelių), kol visos pusės gražiai paruduoja.
Tiekiame su virtais ryžiais, daržovėmis. Skanu ir geita!

Recepto šaltinis: SuperMamos forumas.

Komentarų nėra: